Bloggen FoodieLife har äntligen fått liv!

En sol
Välkommen till FoodieLife!
 
 
Jag som skriver heter Magda är 28år och bor i Linköping med sambo och katt. Här hemma är mat en viktig del. Utan min kära sambos matintresse hade mitt intresse för mat troligtvis inte blivit så starkt som det är nu. Mat är inte bara en passion utan en livsstil - därav namnet FoodieLife! Favoritmaten är tacos (vågar jag skriva det här?) och en riktigt god burgare. Det bor ett litet barn i mig fortfarande och jag är barnsligt förtjust i all typ av comfort food. Mixen av olika sorters mat är det finaste med att älska mat. Ena dagen en flottig burgare på en bistro och nästa dag en Michelinrestaurang i Spanien. Som det ska vara!
 
En sol
Vad blir det för blogg här då? Förhoppningsvis en lite annorlunda matblogg, som beskrivningen säger. Även om jag älskar att laga mat så är det här med att skapa recept inte min grej. Receptbloggar finns det en uppsjö av och de är så proffsiga så jag tänker att jag lämnar det till dem helt enkelt. Min grej är mer att prata mat, råvaror, smakkombinationer och köksmagi. Så det tänker jag fokusera på här! Jag är varken utbildad kock, kostvetare, sommelier eller har någon annan passande matrelaterad yrkesbakgrund. Hos mig är det passionen till mat som driver mig till att skriva. Mat är ett intresse som vuxit sig starkare och starkare hos mig under de senaste åren så bloggen är även ett sätt för mig att lära mig ännu mer och dessutom dela med mig av upplevelserna och lärdomarna till er som läser. 
 
Tanken är inte att det ska vara en klassisk "livsstilsblogg" som uppdateras tre gånger om dagen. Istället satsar jag på ett par lite meer matiga (hehe) inlägg i veckan. Eftersom jag jobbar heltid vid sidan av blir det en lagom nivå till en början. Det kommer bli klassiska restaurang guider, nyheter inom matvärlden, mattrender, test av nya produkter och en massa mer. När jag blivit varm i kläderna blir det även tema månader och kanske några samarbeten med andra bloggar. Jag är hur som helst väldigt taggad och tycker att det här ska bli så kul! 
 
Med det sagt hoppas jag att ni kommer tycka att det här är lika inspirerande som jag gör!
 
Har du önskemål om vad du vill läsa om så kommentera gärna och glöm inte att följa FoodieLife.se på instagram!
Matblogg
Blogg.se

Lycka till med din nya blogg!